SZOLGÁLTATÁSAINK IDŐPONTFOGLALÁS MUNKATÁRSAINK ÁRLISTA KAPCSOLAT

Időpontfoglalás

Ügyfélfogadás kizárólag előjegyzés alapján történik. Időpontot foglalni és bejelentkezni az alábbi módokon lehetséges:

Telefonon: +36 (70) 88 66 937-es telefonszámon hétköznapokon 9-17 óra között.

E-mailben: az elojegyzes.zeromedical@gmail.com címre küldött üzenettel, amelyben a kapcsolatfelvétel miatt a név és telefonszám megadása szükséges. Legkésőbb az üzenetküldést követő 24 órán belül visszahívjuk.

Facebook-on: a Facebook oldalon keresztül küldött üzenet formájában, amelyben a kapcsolatfelvétel miatt a név és telefonszám megadása szükséges. Legkésőbb az üzenetküldést követő 24 órán belül visszahívjuk.

Online naptárunkban is elérhetőek és azonnal foglalhatóak kollégáinknál elérhető a szabad időpontjain.

Kérjük, hogy a lefoglalt időpontja előtt 5 perccel érkezzen meg, hogy a vizsgálat elvégzését megelőző adminisztrációt el tudjuk végezni.
Csak abban az esetben tudjuk garantálni a lefoglalt időpontban történő vizsgálat elvégzését, ha legkésőbb a lefoglalt időpontig megérkezik. Késés esetén az időbeosztás függvényében tudjuk a vizsgálatot elvégezni így előfordulhat, hogy várnakoznia kell.

A lefoglalt időpontról minden esteben a vizsgálatot megelőző napon SMS üzenet formájában időpont emlékeztető üzenetet küldünk az időpont egyeztetése során megadott telefonszámra.

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy amennyiben az előre egyeztetett időpontban valamilyen oknál fogva mégsem tud megjelenni, akkor azt a +36 (70) 88 66 937-es telefonszámon jelzi felénk. Az egyeztetett időpont lemondása miatt semmilyen díjat nem számolunk fel.