SZOLGÁLTATÁSAINK IDŐPONTFOGLALÁS MUNKATÁRSAINK ÁRLISTA KAPCSOLAT

Gyermekradiológia

Dr. Kretzer András

gyermekradiológus

2013-ban végeztem a Debreceni Egyetem Orvoskarán, majd csecsemő- és gyermekgyógyászati szakképzésemet az egyetem Gyermekklinikáján végeztem, szakvizsgát 2018-ban tettem. Már az első szakképzésem során elkezdett érdekelni a diagnosztika, ami az 5 év alatt döntéssé érett, így szinte azonnal megkezdtem a gyermekradiológiai szakképzésemet a Debreceni Egyetem Radiológiai Klinikáján. 2021-től dolgozom Budapesten, a Bethesda Gyermekkórházban, szintén ez év őszén szereztem sikeres második szakvizsgát gyermekradiológiából. Főállású munkám során a röntgen felvételek értékelése mellett főként az ultrahangban tevékenykedem, ahol a kórházunk profiljainak megfelelő vizsgálatokat végzek, mind szűrő – követő, mind pedig akut jelleggel.


Ügyfélfogadás kizárólag előjegyzés alapján történik. Időpontot foglalni és bejelentkezni az alábbi módokon lehetséges:

A +36 (70) 88 66 937-es telefonszámon hétköznapokon 9-17 óra között.

Az elojegyzes.zeromedical@gmail.com címre küldött üzenettel, amelyben a kapcsolatfelvétel miatt a név és telefonszám megadása szükséges. Legkésőbb az üzenetküldést követő 24 órán belül visszahívjuk.

A Facebook oldalon keresztül küldött üzenet formájában, amelyben a kapcsolatfelvétel miatt a név és telefonszám megadása szükséges. Legkésőbb az üzenetküldést követő 24 órán belül visszahívjuk.

Naptár

A lefoglalt időpontról minden esteben a vizsgálatot megelőző napon SMS üzenet formájában időpont emlékeztető üzenetet küldünk az időpont egyeztetése során megadott telefonszámra.

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy amennyiben az előre egyeztetett időpontban valamilyen oknál fogva mégsem tud megjelenni, akkor azt a +36 (70) 88 66 937-es telefonszámon jelzi felénk. Az egyeztetett időpont lemondása miatt semmilyen díjat nem számolunk fel.